Solodansen

 

Country & Line Dance

Hou je van country muziek dan is deze stijl iets voor jou. Je leert de populairste dansjes van het moment zodat jij op het volgend country event vlot kunt meedansen.

Nieuw: Country & Line Dance for Kids vanaf 20 januari 2018.

 

 

***

Belly Dance

De buikdans is één van de oudste dansen die er bestaat. Je beweegt bij het dansen verschillende delen van je lichaam onafhankelijk van elkaar, zoals bijvoorbeeld alleen je heup, je hoofd, je schouder, enz… Krachtige heupbewegingen worden gecombineerd met soepele slangenbewegingen. Buikdansen is tevens goed voor de spieren, het zorgt voor een mooie lichaamshouding en verbetert je evenwicht. Maar het is vooral een heerlijke hobby om te beoefenen!

 

***

Burlesque

Burlesque is een showstijl waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Deze artistieke stripvorm waarbij zelfspot de boventoon voert gaat gehuld in zeer mooi gekleed: extravagante en sexy outfits, strakke korsetten en vele accesoires zoals de grote veren waaiers waarmee zij delen van hun lichaam op een ondeugende manier verbergen. Dit alles maakt het te kunnen verleiden met hun theatrale, sexy, stijlvolle en komische acts ...

 

 

***

Hedendaags

Hedendaagse dans is het een zijn met de muziek, je vertelt met je lichaam het verhaal van het lied. Je leert jezelf uitdrukken door middel van lichte vlotte bewegingen of een stevig stukje vloerwerk. Emoties in de dans zijn ook heel belangrijk, dit kan droevig zijn maar ook juist heel vrolijk. Kortom hedendaagse dans kan heel verschillend zijn en iedere lesgever drukt er zijn eigen stempel op.

Je leert enkele technieken, we werken aan je lenigheid en leren uiteraard ook een choreografie!